Fauteuilsin iedere woonstijl bij Zitmaxx Wonen

Ben je opzoek bent naar een nieuw comfortabel zitmeubel, dan heb je vast al gemerkt dat er behoorlijk veel keus is. Er zijn zo ontzettend veel woonwinkels waar allerlei meubelen verkrijgbaar zijn. Hierdoor raak je soms het overzicht kwijt. Het is natuurlijk onmogelijk alle woonwinkels af te lopen. Het is daarom handig naar een meubelzaak te gaan waar je zoveel mogelijk zitmeubilair onder één dak treft. Om je zoektocht te vergemakkelijken en te versnellen is een bezoek aan de Zitmaxx Wonen showroom in Ter Aar een echte aanrader. In de prachtige showroom met een oppervlakte van 15.000 m2 kun je namelijk terecht voor iedere denkbare woonstijl. Tevens zijn alle meubelen in diverse opstellingen, afmetingen, materiaalsoorten en kleuren verkrijgbaar en zelfs maatwerk is mogelijk.

Dus of je voorkeur nu uitgaat naar een warme uitstraling of juist naar strak en trendy, aan iedere interieurstijl is gedacht. Zo zijn er stijlvolle, klassieke fauteuils verkrijgbaar en voor wie juist opzoek is naar een design uitvoering is er ook volop keus. Het zijn stuk voor stuk prachtige ontwerpen, uitgevoerd in de beste materialen en -niet geheel onbelangrijk- altijd scherp geprijsd.

Wanneer je jouw favoriete model hebt gevonden, kun je kiezen in welke stof- of leersoort en in welke kleur je deze wilt laten uitvoeren. Vaak is er ook keuze uit verschillende poten en draaivoeten. Wanneer je tevens extra zitcomfort wenst is het mogelijk de meeste fauteuils uit de Zitmaxx Wonen collectie op maat te laten maken. Door de zithoogte, -diepte en -breedte aan te passen aan je lichaamsbouw en wensen, kun je niet alleen heerlijk zitten maar ook heerlijk ontspannen. Tevens bevordert dit een goede zithouding waardoor je rugklachten voorkomt. Door ook nog te kiezen voor een uitvoering met handmatig- of elektrisch verstelbare relaxfunctie, kun je ook nog eens de rugleuning en/of een voetensteun verstellen.

Dus ongeacht het soort zitmeubel je zoekt, Zitmaxx Wonen heeft het!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s