Leren bankstel van topkwaliteit bij Zitmaxx Wonen

Leren zitmeubelen zijn er in allerlei soorten, kleuren en maten, maar ook in diverse kwaliteits- en prijsklassen. Wanneer je opzoek bent naar een nieuw bankstel en overweegt voor lederen bekleding te kiezen, is het handig je eerst te verdiepen in de verkrijgbare leersoorten en je goed te laten informeren. Welke ledersoort voor jou het meest geschikt is hangt af van een aantal factoren. Het is daarom verstandig de verkrijgbare ledersoorten te vergelijken en te kijken naar de eigenschappen van de leersoort. Uiteraard moet het bankstel betaalbaar zijn en dus passen binnen je budget, maar ook de kwaliteit is erg van belang. Heb je een druk gezin, dan is het bijvoorbeeld verstandig te kiezen voor een leersoort geschikt voor intensief gebruik.

Bij Zitmaxx Wonen in Ter Aar zijn zeer veel leren zitmeubelen verkrijgbaar in werkelijk alle denkbare afmetingen, modellen en woonstijlen. Tevens is er een zeer ruime keuze uit leersoorten en kleuren in verschillende prijsklassen en kunnen de verkoopadviseurs je uitgebreid informeren over de verkrijgbare leersoorten en de bijhorende eigenschappen. Tevens kan hij of zij je meer vertellen over de verkrijgbare onderhoud sets en hoe deze gebruikt dienen te worden. Want om zo lang mogelijk van je leren bankstel, fauteuil of eetkamerstoelen te kunnen genieten is het van belang het leer goed te onderhouden. Zo is het verstandig je leren meubel niet te dicht bij een radiator, openhaard of kachel te plaatsen omdat de warmte er voor kan zorgen dat het leder in de loop der tijd uitdroogt en verkleurt. Ook direct zonlicht kan voor verkleuring zorgen. Zorg daarom altijd voor minimaal 30 cm afstand tussen de lederen meubels en de warmtebron. Ook de kleur van het leer speelt hierbij een rol. Zo zal een donkere leersoort sneller verkleuren dan een leersoort in een lichte kleur. Omdat leer een natuurproduct is kunnen er altijd littekens en structuurverschillen zichtbaar zijn. Elke huid heeft een eigen structuur en is hierdoor uniek. Dit hoort bij leder en benadrukt de echtheid.

Hoe je het leer van je bankstel het beste kunt onderhouden en reinigen hangt af van de leersoort. Het stoffen van het bankstel met een zachte stofdoek en het afnemen met een zachte, vochtige doek is voor bijna alle leersoorten geschikt. Gebruik in ieder geval nooit schoonmaakmiddelen. Hier zitten agressieve bestandsdelen in die het leer kunnen aantasten en doen verkleuren. Maak bij voorkeur gebruik van een speciale onderhoud set. Bij Zitmaxx Wonen zijn diverse professionele reiniging- en onderhoudsproducten verkrijgbaar om je leren bankstel, stoel of fauteuil mee te behandelen. Tevens zijn er reinigingsmiddelen verkrijgbaar waarmee vlekken in het leer verwijderd kunnen worden. Zo kun je optimaal genieten van je leren bankstel of ander leren zitmeubel en kun je rekenenop jarenlang zitplezier!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s