Hoekbank comfortabel en scherp geprijsd bij Zitmaxx Wonen

Is je huidige zitmeubel hoognodig aan vervanging toe, of ben je gewoon toe aan iets nieuws? Ga dan eens naar het plaatsje Ter Aar. Hier is namelijk één van de grootste woonwinkels gevestigd waar je werkelijk alle soorten meubelen in iedere denkbare woonstijl treft. Zitmaxx Wonen heeft met een showroom van 15.000 m2 alles voor je interieur onder één dak.
Wanneer je een nieuw zitmeubel zoekt, kun je kiezen uit zeer veel modellen, stijlen, uitvoeringen en afmetingen. Neem eens plaats op een hoekbank. Dit is niet alleen een trendy manier van zitten, het is ook nog eens zeer comfortabel. Een hoekbank heeft vanwege de vormgeving volop zitruimte maar is ook ideaal om heerlijk te relaxen. Je kunt er namelijk lekker je benen op leggen en zelfs languit op liggen.

Het mooie van een hoekbank is tevens dat je deze geheel naar eigen wens kunt laten uitvoeren. Dus met een chaise lonque aan de linker- of rechterkant en stoffen of lederen bekleding. Ook kun je kiezen uit zeer veel afmetingen en uitvoeringen en zijn ook de poten aan te passen aan jouw woonstijl. Wanneer je kiest voor een hoekbank bestaande uit losse elementen, kun je deze zelfs regelmatig anders indelen. Hierdoor geef je je woonkamer steeds weer een nieuwe uitstraling.

Een ander bijkomend voordeel is dat je bij Zitmaxx Wonen altijd kunt rekenen op een zeer scherpe prijs. Zo kun je er dus je ideale hoekbank vinden, helemaal passend bij al jouw wensen en ook nog eens passend binnen je budget.
Wanneer je geen tijd hebt langs te komen en rond te kijken in de sfeervolle showroom van Zitmaxx Wonen, kun je ook de site bezoeken. Op deze website staan alle verkrijgbare meubelen afgebeeld en is het zelfs mogelijk deze online te bestellen.
Dus of je nu besluit een middagje rond te neuzen in de prachtige meubelshowroom van Zitmaxx Wonen, of liever winkelt vanuit je luie stoel, bij Zitmaxx Wonen kun je altijd slagen!

 Bij Zitmaxx Wonen zijn diverse professionele reiniging- en onderhoudsproducten verkrijgbaar om je leren bankstel, stoel of fauteuil mee te behandelen. Tevens zijn er reinigingsmiddelen verkrijgbaar waarmee vlekken in het leer verwijderd kunnen worden. Zo kun je optimaal genieten van je leren bankstel of ander leren zitmeubel en kun je rekenenop jarenlang zitplezier!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s