Hoekbank voor iedere woonstijl bij Zitmaxx Wonen

Nu het echt herfst is krijgen we meer behoefte tijd in huis door te brengen. De avonden zijn weer korter en dus gaat de tv ‘s avonds aan en nestelen we ons met een lekker hapje en drankje voor de buis om te genieten van een gezellige en ontspannen avond.
Maar om echt te kunnen genieten, is het wel noodzakelijk comfortabel te kunnen zitten. Bij Zitmaxx Wonen in Ter Aar zijn daarom zeer veel zitmeubelen verkrijgbaar die er niet alleen prachtig uitzien, maar ook zorgen voor een heerlijk comfortabele zit. Zo is een hoekbank werkelijk ideaal. Door de vorm kun je er met zeer veel mensen op plaatsnemen, maar ook alleen of met z’n tweetjes is het zitten op een hoekbank zeer aangenaam. Door de chaise longue kun je namelijk heerlijk met je benen op de bank liggen, of zelfs helemaal languit als je daar zin in hebt. Er is zelfs plaats voor het hele gezin.
In de 15.000 m2 tellende showroom van Zitmaxx Wonen in Ter Aar is er voor iedere woonstijl een hoekbank verkrijgbaar. Of je voorkeur nu uitgaat naar een model met een warme, landelijke uitstraling, een moderne uitvoering of een juist een echte design hoekbank, werkelijk ieder denkbare interieurstijl is in deze prachtige woonwinkel verkrijgbaar. Tevens is er zeer veel keuze uit stof- en leersoorten. Er zijn stoffen verkrijgbaar in ontelbaar veel kleuren, motieven en dessins maar ook prachtige kleuren leer van topkwaliteit rundleder.
Een ander voordeel is dat je kunt kiezen of je de chaise lonque aan de linker- of rechter kant laat plaatsen en ook is er keuze uit zeer veel poten. Er zijn zelfs modellen die uit verschillende losse elementen bestaan zodat je zelf je favoriete opstelling kunt creëren.
Kortom, met een hoekbank kun je alle kanten uit. Maar een ding is zeker. Een avondje tv kijken was nog nooit zo ontspannen en comfortabel!

Bij Zitmaxx Wonen zijn diverse professionele reiniging- en onderhoudsproducten verkrijgbaar om je leren bankstel, stoel of fauteuil mee te behandelen. Tevens zijn er reinigingsmiddelen verkrijgbaar waarmee vlekken in het leer verwijderd kunnen worden. Zo kun je optimaal genieten van je leren bankstel of ander leren zitmeubel en kun je rekenenop jarenlang zitplezier!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s