Stressless fauteuils nu ook bij Zitmaxx Wonen

Voor wie niet alleen lekker wilt kunnen zitten maar ook écht wilt kunnen ontspannen, zijn er bij Zitmaxx Wonen volop fauteuils en relaxbanken te verkrijgen. Deze al zeer uitgebreide collectie is nu nog verder uitgebreid met de prachtige en vooral comfortabele zitmeubelen uit de Stressless collectie. Dit gerenommeerde Scandinavische merk is al meer dan 40 jaar de onbetwiste relax-specialist. Op de begane grond van de 15.000m2 tellende Zitmaxx Wonen showroom in Ter Aar is nu een heuse Stressless studio gerealiseerd waar deze uitgebreide collectie te bewonderen is en waar u uitvoerig kunt komen proefzitten.
Er is keuze uit zeer veel fauteuils in diverse uitvoeringen en afmetingen. Kiest u voor een lederen of een stoffen uitvoering en in welke kleur? Er is keuze uit zeer veel verschillende kleurstalen zodat er altijd een kleur verkrijgbaar is die perfect past bij uw smaak en interieurstijl. En naar welk onderstel gaat uw voorkeur uit? Geeft u de voorkeur aan de klassieke draaivoet van Europees beukenhout of is een strakkere variant met een roestvrij stalen onderstel meer iets voor u?
Het maken van de juiste keuze kan nog best lastig zijn. Laat u daarom goed informeren over de verkrijgbare modellen en de mogelijkheden. In de Zitmaxx Wonen showroom staan diverse specialisten voor u klaar om u van de nodige informatie te voorzien. Zij kunnen u ook uitleg geven over de verschillende afmetingen die verkrijgbaar zijn en welke het beste aansluit op uw wensen, lichaamsbouw en uw budget. Uiteraard doet u dit onder het genot van een heerlijk kopje koffie.
Kunt u niet wachten en wilt u alvast zien welke modellen er in de showroom staan? Neem dan alvast een kijkje op de Zitmaxx Wonen website. De site is onlangs vernieuwd en nu nog overzichtelijker. Weet u al welk model het beste bij u past? Bestel dan eenvoudig online.

Bij Zitmaxx Wonen zijn diverse professionele reiniging- en onderhoudsproducten verkrijgbaar om je leren bankstel, stoel of fauteuil mee te behandelen. Tevens zijn er reinigingsmiddelen verkrijgbaar waarmee vlekken in het leer verwijderd kunnen worden. Zo kun je optimaal genieten van je leren bankstel of ander leren zitmeubel en kun je rekenenop jarenlang zitplezier!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s