Loungebank en designbank

Heb je een trendy en strakke woonstijl, dan is een loungebank of designbank echt iets voor jou. Waarschijnlijk verwacht je dat daar een behoorlijk prijskaartje aan hangt, maar de scherpe prijzen van de meubelcollecties van Zitmaxx Wonen zullen je versteld doen staan.
Want design meubelen hoeven helemaal niet duur te zijn, integendeel. Bij Zitmaxx Wonen profiteer je namelijk altijd van de laagste prijs garantie. Zo krijg je wanneer je het door jou gekochte meubel binnen 4 dagen elders goedkoper ziet, het verschil volledig terug. Dat maakt woonshoppen bij Zitmaxx Wonen in Ter Aar wel heel erg aantrekkelijk!

Bezoek de 15.000 m2 tellende showroom en verbaas je over het uitgebreide aanbod. Er is een design banken outlet of loungebank verkrijgbaar in iedere gewenste uitvoering. In eersteklas rundleder, in prachtige stofsoorten in ontelbaar veel kleuren, diverse afmetingen en opstellingen en ook de poten zijn aan te passen aan jouw smaak. Als dit nog niet voldoende is, zijn er ook nog diverse modellen verkrijgbaar die bestaan uit losse elementen. Hierdoor is het mogelijk de indeling steeds weer aan te passen. Ook is in sommige gevallen maatwerk mogelijk. Vraag de Zitmaxx Wonen verkoopadviseurs en stylisten naar meer informatie.

Heb je weinig tijd om naar deze sfeervolle meubelzaak te komen, bekijk dan de gehele collectie online. De Zitmaxx wonen website is onlangs compleet vernieuwd. Alle meubelen uit de showroom zijn op de site te bekijken en zijn eenvoudig online te bestellen. Ook de verkrijgbare stof- en leerstalen zijn online te bekijken. De kleuren kunnen afwijken van de daadwerkelijke stalen. Omdat het gaat om een kleurindicatie zal één van de Zitmaxx medewerkers contact opnemen om de kleur te bespreken.

Zodra je bestelling binnen is, bezorgt de Zitmaxx Wonen bezorgdienst deze tot in de woonkamer. Eventuele verpakkingen worden weer mee genomen zodat je direct kunt genieten van je nieuwe aankoop.

 Kom eens langs in de showroom in Ter Aar en laat je verassen door de diverse uitvoeringen en prachtige modellen. Bij Zitmaxx Wonen zijn diverse professionele reiniging- en onderhoudsproducten verkrijgbaar om je leren bankstel, stoel of fauteuil mee te behandelen. Tevens zijn er reinigingsmiddelen verkrijgbaar waarmee vlekken in het leer verwijderd kunnen worden.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s