Winkelkasten en hangkasten van hoge kwaliteit

Wanneer je opzoek bent naar een nieuwe kast voor in je woonkamer of keuken is er keuze genoeg. Maar ben je al in de 15.000 m2 tellende showroom van Zitmaxx Wonen geweest? In deze enorme woonwinkel in Ter Aar staan zeer veel kasten in alle denkbare woonstijlen, afmetingen, kleuren en uitvoeringen. De kasten zijn niet alleen mooi, maar ook altijd erg scherp geprijsd.

Zo staan er schitterende winkelkasten van massief hout. Door het gebruik van de beste houtsoorten zijn deze kasten oerdegelijk en van zeer hoge kwaliteit. Deze kasten hebben een stijlvolle en elegante uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Of je nu kiest voor een model met schuifdeuren, openslaande deuren of een contrasterende kleur aan de binnenkant, door de prachtige details zoals geschuurde randen en sierlijke elementen, creëer je met de winkelkasten uit de collectie vanZitmaxx Wonen een chique sfeer in huis.

Maar voor wie juist opzoek is naar een kast met een trendy uitstraling heeft Zitmaxx ook volop keus. De hangkasten zijn hier een goed voorbeeld van. Deze kunnen aan de muur worden opgehangen en laten zo de vloer vrij. Dit geeft een echte design uitstraling. Door de hangkasten te combineren met de losse bijpassende units, kun je een geheel eigen wandmeubel creëren. Of je er nu een tv meubel van maakt, of misschien wel een werkplek, met de collectie kasten van Zitmaxx Wonen is werkelijk alles mogelijk.

Bovendien betaal je bij Zitmaxx Wonen nooit de hoofdprijs. Door de laagste prijsgarantie kun je er zelfs op rekenen dat als je het zelfde product binnen 4 dagen elders goedkoper ziet, je het verschil gewoon terugkrijgt! Dus mocht je overwegen een nieuwe kast aan te schaffen, kies dan voor kwaliteit, passend binnen je budget. Want met de kasten uit de Zitmaxx Wonen collectie, kun je rekenen op jarenlang woonplezier.

 

Bij Zitmaxx Wonen zijn diverse professionele reiniging- en onderhoudsproducten verkrijgbaar om je leren bankstel, stoel of fauteuil mee te behandelen. Tevens zijn er reinigingsmiddelen verkrijgbaar waarmee vlekken in het leer verwijderd kunnen worden. Zo kun je optimaal genieten van je leren bankstel of ander leren zitmeubel en kun je rekenenop jarenlang zitplezier!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s