Winkelkasten en hangkasten voor het trendy opbergen van spullen

Het opbergen van spullen is nog weleens een probleem. Wat kan een mens toch een hoop rommel hebben! Maar waar moet je alles laten? Kies voor een trendy manier van opbergen met een kast uit de meubel collectie van Zitmaxx Wonen.
Zo bestaat de collectie uit een breed assortiment winkelkasten. Deze hebben een tijdloze en stijlvolle uitstraling en prachtige glazen deuren. Er is keuze uit zeer veel verschillende uitvoeringen en afmetingen. Door het gebruik van massief hout zijn de winkelkasten van zeer hoge en zware kwaliteit. Ook zijn er diverse indelingen mogelijk. Open vakken, planken, laatjes, deurtjes, schuifdeuren, alles is mogelijk. Kies voor een model in trendy wit, of voor elegant zwart. De prachtige details en geschuurde hoeken maken het geheel af.

                                                                                                       
Gaat jouw voorkeur meer uit naar een moderne stijl van opbergen, kies dan voor één van de hangkasten design van Zitmaxx Wonen. Deze strakke kasten kunnen doormiddel van een eenvoudig systeem aan de muur worden gehangen waardoor de vloer vrij blijft. Bijzonder is dat je deze hangkasten aan kunt vullen met diverse losse units waardoor je een heel wandmeubel creëert. Hier kun je bijvoorbeeld een prachtig tv meubel mee samenstellen met een zee aan opbergruimte voor je dvd- en audioapparatuur, cd’s dvd’s en nog veel meer. Werkelijk een ideale manier van opbergen.

                                                                                          
Zitmaxx Wonen in Ter Aar heeft met een showroom van 15.000 m2 alles op het gebied van wonen. Je treft er meubelen weba in alle denkbare woonstijlen onder één dak.Vooral op het gebied van kasten is er volop keus. Kom eens langs en laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de brede collecties. Ook de prijzen zijn er aantrekkelijk. Geen stunts en acties bij Zitmaxx Wonen, maar het hele jaar door scherpe prijzen! Dus kijk niet langer tegen al die rommel aan, maar begin vandaag nog met trendy opbergen!

 

Bij Zitmaxx Wonen zijn diverse professionele reiniging- en onderhoudsproducten verkrijgbaar om je leren bankstel, stoel of fauteuil mee te behandelen. Tevens zijn er reinigingsmiddelen verkrijgbaar waarmee vlekken in het leer verwijderd kunnen worden. Zo kun je optimaal genieten van je leren bankstel of ander leren zitmeubel en kun je rekenenop jarenlang zitplezier! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s