In een sta-op-stoel of relaxfauteuil is zitten pas echt comfortable

Dat zitten comfortabel moet zijn is logisch, maar dit is niet altijd vanzelfsprekend. Want wanneer u op leeftijd bent of bijvoorbeeld last heeft van uw rug, is zitten helemaal niet meer zo gemakkelijk en comfortabel. Om optimaal te kunnen ontspannen is het noodzakelijk plaats te nemen in een stoel of fauteuil die perfect past bij uw lichaamsbouw en uw lichaam ondersteunt. Bij Zitmaxx Wonen in Ter Aar kunt u terecht voor een uitgebreide collectie zitmeubelen die zo ontworpen zijn dat deze uw lichaam ondersteunen en ontlasten waardoor uw spieren kunnen ontspannen.

Neem eens plaats in een relaxfauteuil uit de Zitmaxx Wonen collectie. Door de handmatig- of elektrisch verstelbare relaxfunctie kunt u de rugleuning naar achteren verplaatsen of een voetensteun omhoog klappen. Hierdoor kunt u niet alleen heerlijk zitten, maar zelfs liggen. Een relaxfauteuil, de naam zegt het al, maakt zitten door deze fantastische relaxfunctie uiterst relaxt en comfortabel. Er is keuze uit zeer veel verschillende modellen en uitvoeringen in diverse stof-en ledersoorten.
Voor wie niet alleen de juiste ondersteuning zoekt maar ook een hulp wenst bij het opstaan uit een stoel, is een sta-op-stoel een echte aanrader. Deze uiterst comfortabele modellen zijn uitgerust met een speciale elektromotor die ervoor zorgt dat de stoel omhoog en naar voren kantelt waardoor u gemakkelijk op kunt staan. Er is geen inspanning nodig om overeind te komen en door de sta op stoel in de hoogste stand te zetten, is ook het plaats nemen in de stoel uiterst eenvoudig. De motor laat de stoel weer net zo gemakkelijk naar beneden zakken.
Kom een langs in de sfeervolle Zitmaxx Wonen showroom in Ter Aar. Hier kunt u uitgebreid rondkijken en proefzitten en zelf het ultieme zitcomfort van deze zitmeubelen ervaren. Vraag de Zitmaxx Wonen specialisten naar de uitgebreide mogelijkheden, de verkrijgbare modellen en naar advies op maat.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s