Ontspan in een sta-op-stoel of relaxfauteuil van Zitmaxx Wonen

Zitmaxx Wonen heeft met een showroom van maar liefst 15.000 m2 in Ter Aar werkelijk alles op het gebied van wonen. Maar naast de meest prachtige meubelen kunt u er ook terecht wanneer u opzoek bent naar optimaal zitcomfort. In de sfeervolle showroom zijn veel zitmeubelen verkrijgbaar uitgerust met verschillende relaxfuncties. Er is keuze uit zeer veel modellen, afmetingen, stof- en ledersoorten, zodat u altijd een model kunt vinden volledig passend bij uw wensen, lichaamsbouw, woonstijl en budget.
Heeft u moeite met opstaan of gaat juist het plaatsnemen in uw stoel of fauteuil niet goed meer, dan is een sta-op-stoel wellicht een goede oplossing voor u. Een sta-op-stoel is namelijk uitgerust met een motor waardoor de stoel gemakkelijk omhoog komt. Doordat de stoel tevens te kantelen is, kost opstaan en plaatsnemen u geen enkele inspanning meer.
Wanneer u geen hulp wenst bij het opstaan maar wel optimaal wilt kunnen ontspannen en relaxen, is een relaxfauteuil meer iets voor u. Deze heerlijke fauteuils zijn uitgerust met een elektrisch- of handmatig verstelbaar relaxsysteem waarmee de rugleuning en voetensteun eenvoudig verstelbaar zijn. Wilt u zitten met uw benen omhoog, of zit u tijdens het tv kijken het liefst een beetje achterover? Of misschien heeft u liever allebei tegelijk? Met een relaxfauteuil is het mogelijk.
Wilt u meer weten over de verkrijgbare modellen in de Zitmaxx Wonen showroom, kom dan gerust eens langs in Ter Aar. U kunt er uitgebreid proefzitten en zo zelf het fantastische zitcomfort ervaren. Vraag de specialisten gerust naar de mogelijkheden en de verkrijgbare modellen. Ook maatwerk is mogelijk. Een goede stoel of fauteuil moet immers goed passen bij uw wensen en aansluiten op uw lichaamsbouw om u zo een zo hoog mogelijk comfort te kunnen bieden. De Zitmaxx Wonen specialisten adviseren en helpen u graag bij het vinden van een perfect passende zitoplossing.

 

Bij Zitmaxx Wonen zijn diverse professionele reiniging- en onderhoudsproducten verkrijgbaar om je leren bankstel, stoel of fauteuil mee te behandelen. Tevens zijn er reinigingsmiddelen verkrijgbaar waarmee vlekken in het leer verwijderd kunnen worden. Zo kun je optimaal genieten van je leren bankstel of ander leren zitmeubel en kun je rekenenop jarenlang zitplezier!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s