Relaxfauteuil en sta-op-stoel voor ultieme ontspanning

Bent u opzoek naar een comfortabel zitmeubel om heerlijk in te kunnen ontspannen? Kom dan eens langs in de Zitmaxx Wonen showroom in Ter Aar. In deze sfeervolle woonwinkel treft u alles op het gebied van wonen en kunt u terecht voor een zeer uitgebreide collectie fauteuils en stoelen in enorm veel modellen, uitvoeringen en afmetingen, voorzien van alle denkbare comfort.
Heeft u al eens in een relaxfauteuil gezeten? Dit is niet zomaar een fauteuil, maar een zitmeubel uitgerust met een heuse relaxfunctie. Zo kunt u de rugleuning naar achteren laten zakken en is het mogelijk een voetensteun uit te laten klappen. De relaxfuncties zijn handmatig- of elektrisch verstelbaar. Met een simpele druk op de knop of draai aan de hendel, zakt u heerlijk achterover en zit u met uw benen omhoog. In een relaxfauteuil kunt u heerlijk ontspannen en relaxen.
Maar er is meer. Zo kunt u ook kiezen voor een sta-op-stoel. Deze is niet alleen uitgerust met een relaxfunctie. Doordat de stoel eenvoudig naar voren kantelt, is het ook een geweldige hulp bij het opstaan en plaatsnemen in de stoel. Opstaan kost u geen enkele inspanning meer en het neer ploffen is verleden tijd. Ook bij een sta-op-stoel heeft u keuze uit een handmatig- of elektrisch verstelbaar systeem.
Heeft u interesse in een fauteuil of stoel met relaxfunctie en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Kom dan gerust eens langs in de showroom van Zitmaxx Wonen. Hier treft u een zeer grote collectie zitmeubelen en kunt u uitgebreid proefzitten. De Zitmaxx Wonen adviseurs vertellen u graag meer over de verkrijgbare modellen en kunnen in overleg met u bepalen welk model het beste aansluit op uw wensen, lichaamsbouw en budget. Zo weet u zeker dat u een weloverwogen keuze maakt en een zitmeubel aanschaft waarin u jarenlang optimaal kunt relaxen en ontspannen.

Bij Zitmaxx Wonen zijn diverse professionele reiniging- en onderhoudsproducten verkrijgbaar om je leren bankstel, stoel of fauteuil mee te behandelen. Tevens zijn er reinigingsmiddelen verkrijgbaar waarmee vlekken in het leer verwijderd kunnen worden. Zo kun je optimaal genieten van je leren bankstel of ander leren zitmeubel en kun je rekenenop jarenlang zitplezier!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s