Relaxfauteuil of sta-op-stoel op maat bij Zitmaxx Wonen

Merkt u dat uw favoriete stoel of fauteuil niet voldoende steun geeft en u er niet meer lekker in zit, dan is het hoog tijd opzoek te gaan naar een nieuw zitmeubel. Kom eens langs bij Zitmaxx Wonen in Ter Aar. Met een showroom van  maar liefst 15.000 m2 treft u er een zeer uitgebreide collectie meubelen. Wanneer het aankomt op optimaal zitcomfort kunt u hier uw hart ophalen.
Als u van plan bent uw huidige stoel of fauteuil te vervangen, heeft u bij Zitmaxx Wonen keus uit zeer veel modellen in diverse afmetingen, stijlen, uitvoeringen, stof- en ledersoorten. Ga eens zitten in een relaxfauteuil. Door het handmatig- of elektrisch verstelbare relaxsysteem is het met een simpele druk op de knop of draai aan de hendel mogelijk de rugleuning achterover te laten zakken en een voetensteun uit te klappen. Hierdoor is een relaxfauteuil niet alleen heel comfortabel om in te zitten, u kunt er zelfs heerlijk in liggen.
Een sta op stoel is zoals de naam al doet vermoeden, een uitstekende hulp bij het opstaan uit de stoel. Doordat de stoel middels een elektromotor omhoog komt en deze tevens naar voren kantelt, is het overeind komen nog maar een fluitje van een cent. Ook het plaatsnemen in de sta-op-stoel gaat hierdoor gemakkelijk. U hoeft zich niet te laten vallen, maar kunt juist rustig tegen de zitting leunen en deze langzaam laten zakken.
Wilt u meer weten over de verkrijgbare modellen en de sta-op- en relaxfuncties, kom dan gerust langs in de sfeervolle showroom in Ter Aar. U kunt hier uitgebreid proefzitten. Heeft u specifieke wensen, vraag dan naar de mogelijkheden op het gebied van maatwerk. Tevens kunt u zich door één van de specialisten uitgebreid laten informeren en adviseren bij het vinden van een zitoplossing die perfect past bij uw wensen, lichaamsbouw en budget.
Wanneer je niet kunt wachten, bekijk dan alvast de Zitmaxx Wonen website. Hierop staan alle meubelen uit de showroom overzichtelijk weergegeven. Het is ook mogelijk de meubelen online te bestellen. Zo hoef he er niet eens de deur meer voor uit! Tevens zijn er reinigingsmiddelen verkrijgbaar waarmee vlekken in het leer verwijderd kunnen worden.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s