Stressless stoelen en Stressless banken voor optimaal zitcomfort

Er is niets prettiger dan na een lange werkdag thuis te komen en even heerlijk te kunnen ontspannen. Om na een lekkere maaltijd plaats te nemen in je favoriete bank of stoel en te genieten van een goede film of leuk programma op tv. Maar zit jouw stoel of bank wel zo comfortabel? Wedden dat het zitcomfort nog vele malen beter kan?

Om dat te bewijzen nodigen we je graag uit in de Zitmaxx Wonen showroom in Ter Aar. Hier tref je naast een zeer uitgebreide collectie meubelen en woonaccessoires, een heuse Stressless studio. Hier staan de nieuwste modellen fauteuils, stoelen en banken overzichtelijk en sfeervol opgesteld. Stressless staat bekend als de grootste leverancier van relaxfauteuils en relaxbanken. Het Scandinavische merk is daarom al meer dan 40 jaar marktleider op het gebied van comfortmeubelen.

Kom eens proefzitten in één van de Stressless stoelen en laat je aangenaam verrassen. Door het innovatieve relaxsysteem, de hoofdsteun en de 360° draaifunctie, was zitten niet eerder zo comfortabel. Wat dacht je van de Stressless fauteuils uitgerust met de Glide en Plus systemen. Doordat deze al op de kleinste bewegingen van je lichaam reageren, passen deze zich geheel aan jouw lichaam aan.

Of wat dacht je van een bank waarin je alleen, samen of met het hele gezin compleet tot rust kunt komen? Bij Zitmaxx Wonen staat een uitgebreide collectie Stressless banken opgesteld bestaande uit diverse hoekcombinaties met of zonder chaise longue en losse bankstellen in diverse afmetingen met hoge of lage rug, allen voorzien van het unieke Stressless comfortsysteem. Er zijn zelfs complete thuisbioscoop banken verkrijgbaar. Deze zijn voorzien van alle denkbare comfort.

Dus voor wie echt comfortabel wil kunnen zitten, optimaal wil ontspannen en relaxen, kom eens langs in de Zitmaxx Wonen showroom en neem plaats in de Stressless stoelen en Stressless banken en ervaar het zelf!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s