Tv kast white wash

Tegenwoordig kun je de meest prachtige plasma en LCD schermen krijgen. De schermen worden steeds dunner en mooier en mogen daarom gezien worden. Maar wanneer je zo’n mooi, nieuw scherm op een verouderd tv meubel zet, of op een tv meubel dat eigenlijk helemaal niet goed past bij het plasma of LCD scherm of de rest van je interieur, oogt het geheel toch al snel een stuk minder fraai. Dat is natuurlijk hartstikke zonde.

Wanneer je daarom besluit opzoek te gaan naar een tv meubel waarop jouw toestel compleet zot z’n recht komt, breng dan eens een bezoekje aan de showroom van Zitmaxx Wonen. In deze sfeervolle woonwinkel in het plaatsje Ter Aar tref je een uitgebreide collectie tv meubels in alle denkbare woonstijlen, materialen en afmetingen.

Wat dacht je van een tv kast in white wash? Deze look is momenteel erg populair en zorgt voor een frisse en gezellige uitstraling in je woonkamer. Er is keuze uit zeer veel verschillende uitvoeringen. Kies voor een model met lades, opbergvakken, planken, schuifdeuren, gewone deuren of een combinatie hiervan, alles is mogelijk. Ideaal om alle apparatuur, dvd’s en cd’s uit het zicht op te bergen. Door het gebruik van massief eiken hout is een tv kast white wash look oerdegelijk en staat deze garant voor jarenlang woonplezier.

Ben je benieuwd naar de verkrijgbare modellen en uitvoeringen? Kom dan eens langs en oordeel zelf. Grote kans dat je hier het tv meubel white wash treft dat perfect past bij jouw wensen, smaak en budget. Geef je de voorkeur aan winkelen vanuit huis of je luie stoel? Ook dat kan bij Zitmaxx Wonen. Bekijk de website en doe woon ideeën en inspiratie op. Maar of je nu langskomt in de woonwinkel in Ter Aar of besluit je nieuwe tv meubel via de website te bestellen, met een tv meubel van Zitmaxx Wonen is tv kijken nog leuker!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s