Meubelzaken vergelijken, kies voor Zitmaxx Wonen!

De meeste mensen vergelijken eerst diverse meubelzaken alvorens ze eropuit gaan om deze winkels daadwerkelijk te bezoeken om nieuwe meubelen aan te schaffen. En dat is maar goed ook, want de prijzen en kwaliteit van de meubelen kunnen per winkel behoorlijk verschillen.

Bij Zitmaxx Wonen tref je alle denkbare woonstijlen onder één dak. Het voordeel van deze diversiteit is dat je er ongeacht je smaak en interieurstijl, altijd iets vindt passend bij jouw wensen. Kasten, tafels en fauteuils met een warme en elegante uitstaling, moderne eetstoelen voor een sfeervolle eethoek en strakke designbanken voor een trendy look.

Zitmaxx Wonen is één van de vele meubelzaken die Nederland rijk is. Maar het grote verschil met andere meubelzaken is dat hier niet alleen het assortiment enorm is en werkelijk alle woonstijlen er verkrijgbaar zijn, je kunt er ook rekenen op de meest scherpe prijzen. En ondanks deze aantrekkelijke prijzen zijn alle meubelen van hoge kwaliteit. Zo kun je terecht voor bankstellen van luxe stofsoorten en banken van eersteklas rundleder. De meubelen zijn gemaakt van prachtige en massieve houtsoorten en staan garant voor jarenlang woonplezier. Al deze voordelen maken woonshoppen bij Zitmaxx Wonen een echte aanrader.

Ook wie geen tijd heeft om de showroom van Zitmaxx Wonen te bezoeken, kan de uitgebreide meubelcollecties bekijken. Je kunt bij Zitmaxx Wonen namelijk ook online woonshoppen. De gehele collectie is via de website te bekijken en bestellen. De website is onlangs compleet vernieuwd en hierdoor nu nog overzichtelijker.

Dus of je nu komt woonshoppen in de 15.000 m2 tellende sfeervolle showroom in Ter Aar of via de Zitmaxx Wonen website, je kunt er vast en zeker slagen. En heb je een aankoop gedaan en zie je het zelfde product binnen 4 dagen elders goedkoper, dan krijg je het volledige verschil gewoon terug. Dat is nog eens service!

Bij Zitmaxx Wonen zijn diverse professionele reiniging- en onderhoudsproducten verkrijgbaar om je leren bankstel, stoel of fauteuil mee te behandelen. Tevens zijn er reinigingsmiddelen verkrijgbaar waarmee vlekken in het leer verwijderd kunnen worden. Zo kun je optimaal genieten van je leren bankstel of ander leren zitmeubel en kun je rekenenop jarenlang zitplezier!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s