Design banken en loungebanken van hoge kwaliteit bij Zitmaxx Wonen

Ben je ook gek op de woonmaand en kijk je ieder jaar weer uit naar de maand oktober? Dat is helemaal niet nodig. Want bij Zitmaxx Wonen is het gewoon het hele jaar door woonmaand! In de enorme showroom in Ter Aar kun je terecht voor de inrichting van je complete woonkamer, wat je stijl ook is. Want in deze sfeervolle woonwinkel tref je meubelen van hoge kwaliteit, in iedere woonstijl en belangrijker nog, altijd tegen zeer scherpe prijzen.

Neem nu de nieuwe collectie design banken en loungebanken. Deze prachtige zitmeubelen zijn zeer trendy en bij Zitmaxx Wonen in Ter Aar volop verkrijgbaar. Er zijn modellen verkrijgbaar passend bij iedere woonwens en budget. Of je nu een kleine woonkamer hebt of juist een zee aan ruimte, door de uitgebreide uitvoeringen waarin de design banken en loungebanken verkrijgbaar zijn, is er altijd een model die helemaal bij je past. Ook de enorme keuze uit kleurstalen in de meest prachtige stof- en leersoorten is enorm. Kies een mooie stoffen uitvoering wanneer je de voorkeur geeft aan een warme uitstraling en kies juist voor een leren model wanneer een strakke uitstraling je meer aanspreekt. Met keuze uit diverse poten maak je jouw droombank compleet.

Maar Zitmaxx Wonen heeft meer. Voor de echte design liefhebbers is er een heuse Freistil studio van Rolf Benz. Een echte aanrader voor wie opzoek is naar oerdegelijke zitmeubelen met strakke lijnen en optimaal zitcomfort. Prachtige design banken en loungebanken van een topmerk in kleurrijke, trendy stofsoorten. Kom daarom eens langs in de showroom en laat je verrassen door het enorme aanbod en de scherpe prijzen. Ook voor informatie over de verkrijgbare zitmeubelen of stylingsadvies kun je er terecht.

Bij Zitmaxx Wonen zijn diverse professionele reiniging- en onderhoudsproducten verkrijgbaar om je leren bankstel, stoel of fauteuil mee te behandelen. Het is ook mogelijk de collectie online te bekijken. Op de onlangs vernieuwde Zitmaxx Wonen website tref je alle modellen en deze zijn ook nog eens online te bestellen. Dus online of offline, Zitmaxx Wonen is ‘’the place to be’’!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s