Trendy design bank of loungebank van Zitmaxx Wonen

Meubelen zijn net als mode, onderhevig aan wisselende trends. Zitmaxx Wonen in Ter Aar is altijd op de hoogte van de nieuwste woontrends en vult de meubelcollecties dan ook regelmatig aan. In deze enorme woonwinkel tref je daarom altijd de nieuwste modellen en de laatste trends op het gebied van wonen.

Zo zijn er weer zeer veel nieuwe banken verkrijgbaar. Stuk voor stuk prachtige modellen met optimaal zitcomfort. Neem eens plaats in een design bank van het topmerk Freistil van Rolf Benz. Of kies voor meer zitruimte en gaan eens zitten op een heerlijke loungebank. Door de chaise lonque kun er onderuit, of zelfs geheel languit op loungen.

Wat betreft de bekleding kun je bij Zitmaxx Wonen ook alle kanten uit. Er is keuze uit eindeloos veel kleuren rundleder van topkwaliteit en de meest prachtige stofsoorten in uniekleuren of schitterende dessins. Maar er is nog veelmeer. Zo kun je kiezen uit diverse afmetingen en poten. En wanneer je kiest voor een design bank of loungebank bestaande uit diverse losse elementen, kun je deze zelfs helemaal naar eigen wens opstellen en regelmatig opnieuw indelen. Heb je een specifieke afmeting in gedachten? Vraag dan naar de mogelijkheden op het gebied van maatwerk.

Wil je meer weten over de verkrijgbare modellen en wil je de meubelcollecties van Zitmaxx Wonen met eigen ogen bewonderen? Kom dan langs in de sfeervolle showroom in Ter Aar. Met een oppervlakte van 15.000 m2 kun je hier heerlijk woonshoppen en volop ideeën en inspiratie opdoen. De Zitmaxx Wonen adviseurs en stylisten voorzien je onder het genot van een kop koffie graag van meer informatie over de meubelen.

Author Box :

Wanneer je niet kunt wachten, bekijk dan alvast de Zitmaxx Wonen website. Hierop staan alle meubelen uit de showroom overzichtelijk weergegeven. Het is ook mogelijk de meubelen online te bestellen. Zo hoef he er niet eens de deur meer voor uit! Tevens zijn er reinigingsmiddelen verkrijgbaar waarmee vlekken in het leer verwijderd kunnen worden.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s