Voor hoekbanken en zitbanken ga je naar Zitmaxx Wonen in Ter Aar.

De klok is een weer een uur achteruit gezet, de wintertijd is nu echt begonnen. Buiten is het guur en we krijgen daardoor behoefte het huis gezellig te maken. Samen een avondje thuis, heerlijk ontspannen op de bank. Maar om echt lekker te kunnen zitten en relaxen, heb je wel een comfortabele bank nodig. Zitmaxx Wonen in Ter Aar is een prachtige meubelzaak met een showroom van maar liefst 15.000 m2. In deze sfeervolle woonwinkel kun je terecht voor zitbanken in alle mogelijke uitvoeringen, stijlen en afmetingen, altijd tegen aantrekkelijke en scherpe prijzen.

Neem nu de collectie hoekbanken. Deze hebben een chaise longue waar je heerlijk je benen op kunt leggen. Deze kan aan zowel de linker- als rechterkant geplaatst worden. Door de hoek is er extra zitruimte waardoor er plaats is voor het hele gezin. De hoekbanken zijn verkrijgbaar in zeer veel verschillende modellen. Of je nu opzoek bent naar een warme plofbank met extra veel kussens, of een strak exemplaar met RVS poten, Zitmaxx Wonen heeft het.

Naast een uitgebreide collectie hoekbanken, zijn er nog veel meer zitbanken verkrijgbaar. Zo kun je ongeacht je woonstijl en wensen altijd slagen. En omdat je bij Zitmaxx Wonen altijd kunt rekenen op de scherpste prijs betaal je nooit teveel. Je krijgt er zelfs laagste prijsgarantie en krijgt het verschil volledig terug wanneer je je aankoop ergens anders goedkoper ziet. En alsof de uitgebreide keuze, de talloze uitvoeringen, afmetingen, kleuren, stof- en ledersoorten waarin de banken verkrijgbaar zijn nog niet voldoende zijn,kun je ook reken op hoge kwaliteit, mooie afwerking en een heerlijk zitcomfort.
Kom daarom eens langs in deze gezellige woonwinkel in Ter aar en ervaar het zelf. Je kunt ook de Zitmaxx Wonen website bekijken. Hierop staan alle producten uit de showroom en is het zelfs mogelijk deze online te bestellen.

Bij Zitmaxx Wonen zijn diverse professionele reiniging- en onderhoudsproducten verkrijgbaar om je leren bankstel, stoel of fauteuil mee te behandelen. Het is ook mogelijk de collectie online te bekijken. Op de onlangs vernieuwde Zitmaxx Wonen website tref je alle modellen en deze zijn ook nog eens online te bestellen. Dus online of offline, Zitmaxx Wonen is ‘’the place to be’’!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s