Zitbanken en hoekbanken bij Zitmaxx Wonen

Ben je opzoek naar een nieuw en comfortabel bankstel, dan merk je al snel dat er zeer veel meubelzaken zijn met ieder weer een eigen collectie meubelen in een bepaalde stijl. Zo richt de ene zaak zich met name op klassieke meubelen of juist de duurste designmerken en andere winkels juist weer op goedkope zitbanken wat je vaak direct terugziet in de afwerking en kwaliteit. Dit maakt het knap lastig de juiste meubelzaak te vinden. Omdat het natuurlijk belangrijk is dat het bankstel niet alleen past bij jouw woonsmaak, comfortabel zit, van hoge kwaliteit is en voldoet aan jouw woonwensen, is vaak ook de prijs doorslaggevend. Om aan al jouw eisen te kunnen voldoen, is het daarom een echte aanrader te gaan woonshoppen in een meubelzaak waar je alle denkbare woonstijlen en uitvoeringen, voorzien van het beste zitcomfort, onder één dak treft. Zitmaxx Wonen in Ter Aar is zo’n woonwinkel. Want niet alleen de keuze is er enorm, de zitbanken zijn van zeer mooie kwaliteit en altijd extra scherp geprijsd.

Zo is de collectie van Zitmaxx Wonen onlangs uitgebreid met een breed assortiment hoekbanken. Deze prachtige modellen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Van zachte, uitnodigende plofbanken, tot strakke design hoekbanken. Ook is er volop keuze uit modellen, stof- en ledersoorten en ontelbaar veel kleuren. Heb je de chaise longue liever aan de rechterkant? Geen probleem. Of kies je liever voor een uitvoering bestaande uit losse elementen? Zitmaxx Wonen heeft de juiste bank voor jou.

Kom de uitgebreide meubelcollectie van Zitmaxx Wonen met eigen ogen bekijken en laat je verrassen. In de sfeervolle 15.000 m2 tellende showroom kun je op je gemakje rondkijken en uitgebreid proefzitten. Heb je vragen of heb je advies nodig? Vraag de Zitmaxx Wonen specialisten naar de mogelijkheden. Of bekijk alvast de Zitmaxx Wonen website en doe wooninspiratie en ideeën op!

Bij Zitmaxx Wonen zijn diverse professionele reiniging- en onderhoudsproducten verkrijgbaar om je leren bankstel, stoel of fauteuil mee te behandelen. Het is ook mogelijk de collectie online te bekijken. Op de onlangs vernieuwde Zitmaxx Wonen website tref je alle modellen en deze zijn ook nog eens online te bestellen. Dus online of offline, Zitmaxx Wonen is ‘’the place to be’’!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s