Meubels divers en voordelig bij Zitmaxx Wonen

Ben je op zoek naar nieuw meubilair en of bijpassende woonaccessoires? Ga dan eens naar het plaatsje Ter Aar. Hier tref je namelijk één van de grootste meubelzaken van Nederland! Zitmaxx Wonen, een zeer sfeervolle woonwinkel, heeft met een oppervlakte van maar liefst 15.000 m2 werkelijk alles voor jouw interieur. In deze meubelzaak kun je terecht voor meubels in alle denkbare woonstijlen en uitvoeringen, altijd passend bij jouw wensen, smaak en natuurlijk ook jouw budget.

Zo tref je er een zeer uitgebreide collectie zitmeubelen. Van bankstellen met een landelijke uitstraling, tot moderne hoekbanken  en trendy loungebanken. Maar ook prachtige fauteuils en stoelen, tafels, kasten, woonaccessoires en nog veel meer.

En niet alleen het aanbod van Zitmaxx Wonen is interessant, ook de prijzen zijn er zeer aantrekkelijk. Zitmaxx Wonen geeft je altijd laagste prijsgarantie, waardoor je kunt rekenen op de beste prijzen. Je krijgt het totale verschil gewoon terug wanneer je jouw aankoop elders toch goedkoper ziet. Voor de echte koopjesjagers is er op de begane grond zelfs een outlet waar de prijzen nog voordeliger zijn. Wanneer je een aankoop doet in de outlet, kun je deze in de meeste gevallen zelfs direct mee naar huis nemen. Hierdoor kun je bij Zitmaxx Wonen wel heel voordelig woonshoppen en gelijk starten met genieten van je nieuwe aankoop!

Er is een volop keuze uit meubels  in allerlei uitvoeringen en modellen. Ook zijn is er in veel gevallen maatwerk mogelijk. Vraag de verkopers naar de uitgebreide mogelijkheden.

Dus mocht je plannen hebben je interieur te updaten of te vernieuwen, kom dan gerust eens langs in de showroom in Ter Aar en ervaar zelf hoe divers en aantrekkelijk de Zitmaxx Wonen collectie is. De koffie staat klaar! De bankstellen, design  fauteuils  en stoelen zijn leverbaar in prachtige leder- en stofsoorten in ontelbaar veel kleuren en dessins.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s