Mooiste hoekbanken bij Zitmaxx Wonen

Zitten kun je op vele manieren. Heerlijk zacht, in een berg kussens of misschien juist stevig. Op een bescheiden 2-zits bankstel, of met een zee van ruimte op een loungebank op zitbank  met een eigentijdse longchair. De laatste categorie is behoorlijk populair. Niet alleen vanwege de zitruimte, maar ook vanwege de gezellige hoekopstelling. En als je op zoek gaat naar een dergelijke zitoplossing, is het een echte aanrader een bezoek te brengen aan Zitmaxx Wonen, een prachtige woonwinkel in Ter Aar met een sfeervolle showroom waar een uitgebreide collectie meubelen en woonaccessoires verkrijgbaar is, in echt alle denkbare woonstijlen en, niet geheel onbelangrijk, altijd tegen zeer scherpe prijzen.

Op de eerste etage staan de meest prachtige hoekbanken  opgesteld, variërend van landelijke modellen met een warme uitstraling, tot hippe en trendy uitvoeringen voor een modern of design interieur. En niet alleen uit stijlen is er volop keuze, je kunt de bankstellen ook geheel aanpassen aan jouw wensen. Zo zijn er modellen waarbij je kunt kiezen uit diverse pootsoorten.  Uiteraard kun je ook kiezen uit verschillende afmetingen. In sommige gevallen is zelfs maatwerk mogelijk. Ook de plaats van de longchair kun je zelf bepalen. Dus of je deze nu liever aan de linker- of de rechterkant wilt hebben, bij Zitmaxx Wonen kies jij jouw favoriete opstelling. Ook de bekleding kies je natuurlijk zelf. Gaat jouw voorkeur uit naar een mooie stofsoort, effen of juist met een leuke print? Of heb je meer met lederen bekleding? Ook uit ledersoorten kun je kiezen, om nog maar te zwijgen over de ontelbaar veel kleuren waarin de stoffen en lederen bekleding verkrijgbaar is.

Dus kort samengevat, Zitmaxx Wonen is jouw meubelzaak bij uitstek. Met de brede collectie hoekbanken, uitgebreide mogelijkheden met betrekking tot de uitvoering en afwerking en de aantrekkelijke prijzen, kun je er absoluut slagen!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s