Zitbank comfortabel en prachtig vormgegeven

Wat is er nu fijner dan na een lange dag thuis te komen en neer te kunnen ploffen in een heerlijk bankstel waarin je optimaal tot rust kunt komen en kunt ontspannen? Even een moment voor jezelf of genieten samen met het gezin. Maar wat als jouw bank helemaal niet zo lekker zit en eigenlijk aan vervanging toe is? Nou, dan breng je gewoon een bezoek aan Zitmaxx Wonen. Deze sfeervolle woonwinkel in de plaats Ter Aar heeft namelijk precies wat jij zoekt. De keuze uit zitmeubelen is er zo uitgebreid en divers, dat je er ongetwijfeld een heerlijke zitoplossing vindt die perfect past bij jouw wensen, smaak en budget. Of jouw voorkeur nu uitgaat naar romantisch, klassiek, landelijk, modern of juist  design fauteuils , alle woonstijlen komen er aan bod.

Ook is er volop keuze uit uitvoeringen, afmetingen, afwerkingen en zeer veel stof- en ledersoorten in ontelbaar veel kleuren. Zelfs wanneer je een zitbank  zoekt met een specifieke afmeting, kun je bij Zitmaxx Wonen terecht. Er zijn namelijk diverse modellen verkrijgbaar waarbij maatwerk mogelijk is. Vraag de medewerkers in de showroom naar de mogelijkheden.

Ook voor wie meer wilt dan alleen lekker zitten op een mooie bank is Zitmaxx Wonen de meubelzaak bij uitstek. Je kunt er namelijk ook zeer veel bankstellen krijgen uitgevoerd met diverse relaxfuncties. Er is keuze uit elektrisch bedienbaar en handmatig verstelbare modellen. Hiermee klap je eenvoudig een voetensteun naar voren of de rugleuning naar achteren. Hiermee wordt zitten ineens echt relaxen!

Ben je inmiddels benieuwd naar de grote collectie meubelen van Zitmaxx Wonen en wil je deze met eigen ogen bekijken? Beng dan een gerust een bezoek aan de prachtige showroom en kom uitgebreid proefzitten. Heb je vragen of advies nodig, vraag de verkoop- en interieur stylisten naar de uitgebreide mogelijkheden en vindt de zitbank  van jouw dromen!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s