Top design meubelen  en lounge meubels Zitmaxx Wonen

De meubels  van bekende designmerken zijn origineel en stuk voor stuk prachtig vormgegeven, maar vaak ook erg duur. En dat is jammer, want hierdoor is het niet voor iedereen mogelijk om een top design stuk aan te schaffen. Zitmaxx Wonen, een sfeervolle meubelzaak in de plaats Ter Aar, heeft met een showroom van 15.000 m2 niet alleen alles op het gebied van meubels en woonaccessoires, je treft er ook prachtige en vooral volop betaalbare design meubelen en lounge meubels. Wanneer je een liefhebber bent van design is een bezoek aan deze woonwinkel daarom een echte aanrader.

Zo kun je op de begane grond een kijkje nemen in de Freistil studio van Rolf Benz. Dit bekende en populaire design merk staat bekend om de eigentijdse ontwerpen en prachtig afgewerkte banken, fauteuils en stoelen. Deze staan garant voor jarenlang woon- en zitplezier. Er is zeer veel keuze uit verschillende modellen, afmetingen, stof- en ledersoorten in ontelbaar veel kleuren en dessins. Vraag de medewerkers naar de uitgebreide mogelijkheden.

Op de eerste etage van de Zitmaxx Wonen showroom staan nog veel meer design meubelen en lounge meubels opgesteld. Variërend van trendy bankstellen, ruime hoekbanken en hippe loungebanken, tot strakke tafels, stoere kasten en eigentijdse stoelen. Door de speciale looproute door de winkel te volgen, krijg je de mogelijkheid de gehele collectie te bekijken en uitgebreid te proefzitten.

Maar niet alleen in de Zitmaxx Wonen woonwinkel kun je uitgebreid woonshoppen, de gehele collectie is ook gemakkelijk online te bekijken en te bestellen. Hierdoor kun je ook thuis vanuit je luie stoel de design modellen bewonderen en je verbazen over de scherpe prijzen.

Kan jouw woonkamer meubels  wel een boost gebruiken en ben je toe aan een interieur met een nieuwe, frisse look? Wacht dan niet langer en haal betaalbaar design in huis met de trendy meubel collectie van Zitmaxx Wonen en geniet!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s