Geniet in een sta-op stoel of relaxfauteuil van Zitmaxx Wonen

Wanneer je lekker wilt ontspannen, neem dan plaats in een comfortabele zitoplossing. Een zitoplossing die perfect past bij jouw lichaamsbouw, wensen en smaak en bovendien betaalbaar is. Maar waar kun je die vinden dan, vraag je je wellicht af. Nou, bij Zitmaxx Wonen in Ter Aar! Een sfeervolle woonwinkel waar je terecht kunt voor het samenstellen van een compleet nieuw interieur en waar je keus hebt uit een zeer brede collectie zitmeubelen.

Ga eens zitten in één van de Stressless banken of fauteuils. Dat is pas ontspannen! Bij Zitmaxx Wonen tref je op de begane grond een uitgebreide Stressless collectie. Deze zitmeubelen staan al jarenlang garant voor optimaal zitcomfort. Er is keuze uit zeer veel modellen in allerlei uitvoeringen. Laat je informeren over de mogelijkheden en bekijk de nieuwste modellen.

Naast de uitgebreide collectie op de Stressless afdeling staan er in de Zitmaxx Wonen showroom nog veel meer comfortabele zitmeubelen opgesteld. Neem eens plaats in een sta-op stoel . Dit is de perfecte oplossing voor wie een beetje hulp wenst bij het opstaan. Daarnaast kan de stoel volledig op jouw wensen en lichaam worden afgestemd waardoor de perfecte zitoplossing ontstaat.

Voor het ware relaxen en ontspannen neem je plaats in een relaxfauteuil. Deze kun je doormiddel van een handmatig of elektrisch systeem verstellen. Klap een voetensteun omhoog of de rugleuning naar achteren en kom compleet tot rust. Ook maatwerk is mogelijk. Laat de diepte, breedte en hoogte afstemmen op jouw lichaam waardoor zitten niet eerder zo comfortabel was.

Maar of je nu kiest voor een sta-op stoel of een relaxfauteuil , met een zitoplossing van Zitmaxx Wonen kun je pas echt ontspannen en relaxen. Bezoek de prachtige showroom in Ter Aar en kom uitgebreid proefzitten! Verbaas je over de uitgebreide relaxfuncties van de zitmeubelen, profiteer van de eindeloze mogelijkheden en geniet van optimaal zitten!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s