Opbergen doe je in een buffetkast van Zitmaxx Wonen

Als mensen ergens goed in zijn, dat is dat wel in het verzamelen van spullen. Voordat je het weet puilen je kastjes uit en oogt het huis rommelig. Daarom is extra opbergruimte altijd goed te gebruiken. Maar dan natuurlijk wel op een manier die past bij de rest van het interieur. En of dit nu klassiek, landelijk, modern of design is, bij Zitmaxx Wonen zijn kasten verkrijgbaar in iedere woonstijl. In deze sfeervolle meubelzaak in Ter Aar kun je terecht voor allerlei meubelen en ook op het gebied van opbergen ben je hier aan het juiste adres.

Wat dacht je van een nieuwe buffetkast ? Deze fraaie kasten zijn in zeer veel uitvoeringen verkrijgbaar. Door het gebruik van massief hout zijn deze kasten zeer degelijk en staan ze garant voor jarenlang woonplezier. Door de glazen deuren kun je spullen die gezien mogen worden aan iedereen tonen en de rest kun je uit het zicht opbergen achter schuifdeuren, openslaande deuren en laatjes. Er is keuze uit diverse kleuren en afwerkingen. Sierlijke elementen gecombineerd met koperkleurig of RVS beslag of combineer verschillende kleuren door de binnenkant van de kast een andere of contrasterende kleur te geven. Hiermee creëer je een eigentijdse look en een ware eyecatcher in je woonkamer.

Want er zijn ook prachtige boekenkasten, winkelkasten, dressoirs, ladenkasten  en tv meubels verkrijgbaar. Door meubelen te kiezen uit dezelfde collectie ontstaat er een mooie eenheid in iedere woonkamer.

Voor extra opbergruimte kun je een buffetkast  combineren met een bijpassende kast uit de zelfde collectie. Ben je toe aan extra opbergruimte en inmiddels wel benieuwd naar de kasten collectie van Zitmaxx Wonen, kom dan snel eens langs in Ter Aar om het aanbod te bekijken. Laat je verrassen door de diversiteit en de prachtige afwerking en verbaas je over de scherpe prijzen. Zitmaxx Wonen in jouw meubelzaak bij uitstek!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s