Prachtige eethoeken met eettafels van Zitmaxx Wonen

Bij Zitmaxx Wonen, een prachtige meubelzaak in de plaats Ter Aar, kun je terecht voor het vinden van meubelen in zeer veel stijlen en uitvoeringen. Deze sfeervolle woonwinkel heeft een prachtige showroom waar je de gehele collectie kunt bewonderen. Ben je van plan je keuken of eetkamer opnieuw in te richten, dan ben je hier aan het juiste adres. Je treft er prachtige eethoeken  bestaande uiteettafels , eetkamerstoelen en eetbanken.

Door de uitgebreide collectie variërend van klassiek elegant tot warm landelijk en van modern en eigentijds tot trendy en design, kan iedereen er slagen. Naast een uitgebreide keuze uit woonstijlen is er ook zeer veel keus uit de uiteindelijke uitvoering en afwerking van de meubelen. De collectie is verkrijgbaar in zeer veel materiaalsoorten, afmetingen en kleuren en hierdoor perfect af te stemmen op jouw wensen en interieur. Vraag de verkoopmedewerkers van Zitmaxx Wonen naar de mogelijkheden op het gebied van maatwerk wanneer je specifieke wensen hebt.

Wanneer je jouw eetruimte een nieuwe uitstraling wilt geven, bekijk dan de sfeervol opgestelde eethoeken in de showroom. De prachtige tafels worden gecombineerd met eetkamerstoelen en eetbanken van topkwaliteit. Stoelen met of zonder armleuning, op wieltjes of juist zonder, in stof of leer, alles is mogelijk. Neem nu de collectie van Koinor. Deze bestaat o.a. uit prachtige eetbanken. Deze zijn niet alleen praktisch vanwege de extra zitruimte, maar ook nog een zeer eigentijds vormgegeven. Hiermee krijgt iedere eetruimte een trendy uitstraling. Of wat dacht je van de eettafels uit de Koinor collectie. Er zijn diverse modellen verkrijgbaar waarin een handig draaiplateau verwerkt is. Dit is werkelijk ideaal bij het dineren.

Ben je benieuwd naar de meubelen uit de Zitmaxx wonen showroom, kom dan binnenkort eens langs of bekijk de collectie alvast op de website. Want of je jouw nieuwe eethoek  nu in de winkel koopt of juist liever online, Zitmaxx Wonen heeft wat jij zoekt!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s