Prachtige eetkamerstoelen voor een comfortabel kerstdiner

De feestdagen staan weer voor de deur. Sinterklaas, kerst en oud & nieuw. Een drukke en fijne periode van gezelligheid, samen zijn en natuurlijk lekker uitgebreid dineren. Waar breng jij de feestdagen door dit jaar? Of misschien heb je plannen voor het organiseren van een heerlijk feestdiner? Dan neem je allereerst natuurlijk je eethoeken  onder de loep. Is de tafel wel groot genoeg en zijn er voldoende zitplaatsen voor alle gasten? En ook niet onbelangrijk, zitten de stoelen wel comfortabel?

Breng binnenkort gewoon eens bezoek aan Zitmaxx Wonen in Ter Aar. In deze stijlvolle meubelzaak kun je namelijk de perfecte eethoek samenstellen. Er is een zeer ruime keuze uit eettafels  in allerlei stijlen, uitvoeringen en afmetingen, altijd tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Van klassieke modellen tot moderne eettafels en van design uitvoeringen tot stoere tafels van gerecycled hout. Er is keuze uit zeer veel verschillende afmetingen en afwerkingen en sommige tafels zijn zelfs volledig op maat leverbaar. Vraag de verkoopmedewerkers naar de uitgebreide mogelijkheden.

Ook op het gebied van comfortabel zitten is er enorm veel keus. Heb je een houten vloer? Kies dan voor eetkamerstoelen  met wieltjes. Hiermee voorkom je krassen op je vloer. Voor een trendy uitstraling zijn er zelfs modellen met hippe skate wieltjes verkrijgbaar. Er is keuze uit uitvoeringen met of zonder armleuningen en ook uit materialen en stijlen is er zeer veel keus. Kies je voor gestoffeerde stoelen met een romantische en warme uitstraling of juist een modern en trendy model van kunststof of prachtig strak leder?

Wat je woonstijl ook is en waar je ook voor kiest, met de voordelige eetkamerstoelen  uit de Zitmaxx Wonen meubel collectie wordt werkelijk ieder diner een doorslaand succes. Geniet van de warme sfeer en het heerlijke eten en tafel nog uren na op de uiterst comfortabele eetstoelen van Zitmaxx Wonen!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s