Nieuwe collectie hoekbanken nu verkrijgbaar bij Zitmaxx Wonen

De meubel  collectie van Zitmaxx Wonen is onlangs uitgebreid met zeer veel nieuwe bankstellen. De nieuwste collectie zitmeubelen bestaat uit prachtige modellen volgens de laatste trends. Ook is de showroom opnieuw ingericht waardoor deze een geheel nieuwe uitstraling heeft gekregen. Overweeg je een nieuwe bank aan te schaffen, kom dan eens langs in Ter Aar en laat je verrassen door het aanbod en de enorme veelzijdigheid van de collectie!

Zo zijn er diverse nieuwe hoekbanken  in de collectie opgenomen. Deze populaire banken hebben een mooie hoekopstelling en een chaise longue of longchair die aan zowel de linker- als rechterkant geplaatst kan worden. Hier kun je heerlijk je benen op leggen en zo uitgebreid ontspannen. Er is keuze uit zeer veel soorten bekleding in stof en leder in veel verschillende kleuren en prints. Voor wie graag extra zitcomfort wenst, zijn er ook modellen verkrijgbaar uitgerust met relaxsysteem. Je kunt kiezen voor een handmatig verstelbaar systeem of een elektrisch verstelbare uitvoering. Hiermee kun je de hoofd- of voetensteun eenvoudig verstellen. Zitbank   wordt hiermee pas echt comfortabel.

Bekijk ook de prachtige Freistil collectie van Rolf Benz. Dit bekende design merk staat garant voor meubelen van topkwaliteit en jarenlang woonplezier. Aanvullend zijn er bijpassende kussens en pouffes verkrijgbaar. Ook leuk is deze in een contrasterende kleur te laten stofferen voor een eigentijdse look.

Kom binnenkort eens langs in de showroom in Ter Aar om de nieuwste collectie te bekijken en ga eens uitgebreid proefzitten. Laat je informeren over de verkrijgbare modellen en de mogelijkheden op het gebied van maatwerk. De  hoekbank  hebben strakke lijnen en zijn verkrijgbaar in gewaagde stoffen van fleurige bloemenprints en kleurrijke dessins. Om alvast wooninspiratie op te doen kun je ook de Zitmaxx Wonen website bekijken. De gehele collectie staat online en is zelfs via de site te bestellen. Zitmaxx Wonen in jouw woonspecialist!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s