Kasten, vitrinekasten en buffet kasten in alle stijlen bij Zitmaxx Wonen

Eigenlijk kan een mens altijd wel extra opbergruimte gebruiken. Om al je spullen zo efficiënt mogelijk op te bergen, is een goede kast dus onmisbaar. De meubels collectie van Zitmaxx Wonen bestaat daarom uit zeer veel bergmeubelen. In de gezellige showroom in Ter Aar staan alle meubelen sfeervol en overzichtelijk opgesteld. Aan iedere woonstijl is gedacht. Daardoor kun je er dus ongeacht je smaak en stijl altijd een meubel vinden dat precies past bij jouw wensen, interieur en budget.

De collectie bestaat uit kasten in allerlei uitvoeringen, modellen, afmetingen en kleuren. Hierdoor zijn deze dus niet alleen praktisch, maar ook nog eens een mooie aanvulling in iedere woonkamer. Kies je voor een landelijke stijl, een stoere uitvoering of juist liever een strak design exemplaar? Ook uit materialen is zeer veel keus. Er zijn namelijk allerlei houtsoorten verkrijgbaar. Van massief eikenhout en acaciahout, tot teak en zelfs hout voorzien van het FSC keurmerk.

Zo staan er in de showroom zeer veel vitrinekasten en buffet kasten. De meeste modellen zijn uitgevoerd met mooie openslaande of schuifbare glazen deuren. Dit zorgt voor een stijlvolle en elegante uitstraling. Je kunt er spulletjes en woonaccessoires in zetten die gezien mogen worden en in de onderkast, meestal voorzien van deurtjes zonder glas, is volop ruimte voor het opbergen van spullen die uit het zicht mogen blijven. Voor de liefhebbers van strakke lijnen zijn er ook diverse moderne wandmeubels verkrijgbaar. Deze bestaan uit verschillende losse elementen die aan de muur opgehangen kunnen worden. Hierdoor lijken de kasten als het ware te zweven. Dit zorgt voor een trendy en hippe look in iedere woonkamer.

Maar voor welke kast je uiteindelijk ook kiest, met één van de kasten  vitrinekasten en buffetkasten uit de uitgebreide meubel collectie van Zitmaxx Wonen, kies je voor een fraaie en smaakvolle manier van opbergen!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s