Van eikenhouten meubels tot design meubels, Zitmaxx Wonen!

Omdat ieder mens uniek is en daarom weer andere wensen en voorkeuren heeft, kun je bij Zitmaxx Wonen, een prachtige en zeer ruim opgezette meubelzaak in Ter Aar, terecht voor het kopen vanmeubelen  in werkelijk alle woonstijlen. Hierdoor kun je er ongeacht je smaak en woonstijl altijd een meubel vinden dat helemaal voldoet aan jouw wensen en eisen. Tevens profiteer je er van extra voordeel omdat je er altijd kunt rekenen op laagste prijsgarantie. Dat maakt woonshoppen bij Zitmaxx Wonen nog aantrekkelijker!

Zo tref je er een uitgebreide collectie eikenhouten meubels. Deze bestaat o.a. uit degelijke kasten, tafels, tv meubels en dressoirs in diverse modellen, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Door het gebruik van massief eiken zijn deze meubelen oersterk en hebben deze een warme uitstraling. Eiken is leverbaar in zeer veel kleuren. 
Op de begane grond van de showroom staan diverse outlet meubelen opgesteld. Ook hier staan zeer veel eikenhouten meubels. Omdat het hier om outlet modellen gaat, worden deze aangeboden tegen extra scherpe prijzen.

Wanneer jouw voorkeur juist uitgaat naar een hip en trendy interieur, is het brengen van een bezoek aan de Zitmaxx showroom ook zeker de moeite waard. Zo is er de prachtige collectie van Freistil van Rolf Benz verkrijgbaar. Dit bekende design merk staat garant voor meubels van topkwaliteit. Wanneer je opzoek bent naar goedkope design meubels, loop dan door naar de eerste etage. Hier staat een enorme collectie design meubels opgesteld. Ook deze meubelen zijn in zeer veel afmetingen, uitvoeringen, opstellingen en kleuren verkrijgbaar.

De gehele collectie is ook online te bekijken en bestellen. Hierdoor is het mogelijk ook vanuit je luie stoel te woonshoppen bij Zitmaxx Wonen. Maar of je nu langskomt in de showroom of via de website shopt en of je nu kiest voor warm eiken of strak design, met de meubelen van Zitmaxx Wonen kies je voor jarenlang woonplezier!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s