Van eethoeken, winkelkasten tot relaxstoelen, Zitmaxx Wonen heeft alles voor jouw interieur!

Woonwensen zijn er in allerlei soorten en maten. Om aan alle wensen te kunnen voldoen, verkoopt Zitmaxx Wonen, een grote en sfeervolle woonwinkel in Ter Aar, meubelen en woonaccessoires in alle denkbare woonstijlen en uitvoeringen. Van klassiek tot modern en van landelijk tot design.

Is jouw eetkamer of keuken aan nieuw meubilair toe? Bij Zitmaxx Wonen is keuze uit eethoeken in zeer veel uitvoeringen en stijlen. Combineer een strakke eetbank met een eettafel met handig draaiplateau, kies voor eetstoelen met of zonder armleuning, met handige parket wielen of op stoere RVS poten, of ga je liever voor een warme en romantische look met een eettafel met sierlijke details in combinatie met stoelen met een gecapitonneerde rugleuning? Waar je ook voor kiest, de meest prachtige eethoeken stel je samen bij Zitmaxx Wonen.

Ben je juist opzoek naar extra bergruimte in de vorm van een mooie kast? Bekijk dan de collectie winkelkasten . Deze prachtige kasten van massief hout hebben glazen deuren en zijn verkrijgbaar in zeer veel modellen en kleuren. De bovenkast is ideaal voor het plaatsen van accessoires en de onderkast is perfect voor het uit het zicht opbergen van rommeltjes. De winkelkasten van Zitmaxx Wonen zijn niet alleen praktisch, maar creëren daarnaast ook een warme sfeer in ieder interieur.

Gaat jouw voorkeur uit naar comfort en wil je optimaal kunnen ontspannen, neem dan eens plaats in één van de relaxstoelen uit de Zitmaxx Wonen showroom. Kies voor een model met een handmatig of elektrisch verstelbaar relaxsysteem, of voor een uitvoering met handige sta-op functie. Kies voor een tijdloos model of neem eens plaats in één van de design relaxstoelen  . Zitten was niet eerder zo comfortabel!

Maar waar je ook naar op zoek bent en wat jouw stijl ook is, Zitmaxx Wonen heeft precies wat jij zoekt! Kom snel eens langs in de showroom in Ter Aar en ontdek het zelf!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s