Op zoek naar een lederen zitmeubel, koop een zitbank van leer bij Zitmaxx Wonen

Is jouw bankstel aan vervanging toe, ben je gewoon uitgekeken op het model of heb je een stoffen bank en wil je wel eens iets anders? Wellicht is een zitbank van leer dan echt iets voor jou. Leer is namelijk niet alleen mooi en te combineren met iedere woonstijl, het is ook nog eens sterk en daardoor zeer gebruiksvriendelijk. Ga daarom eens kijken naar de verkrijgbare modellen en welke ledersoort het beste bij jou past. 

Bij Zitmaxx Wonen in Ter Aar ben je hiervoor aan het juiste adres. In de gezellige showroom staan enorm veel bankstellen opgesteld in alle denkbare uitvoeringen, modellen en woonstijlen. Je kunt er heerlijk op je gemak rondkijken en uitgebreid proefzitten. Neem eens plaats in een lederen zitmeubel en ervaar zelf hoe aangenaam en comfortbel een zitbank van leer  aanvoelt. Doordat lederen bekleding in zeer veel verschillende diktes en afwerkingen verkrijgbaar is, is er altijd een soort die precies past bij jouw wensen en leefstijl. De verkoopmedewerkers van Zitmaxx Wonen informeren je graag over de diverse leersoorten en hoe je deze kunt onderhouden.

Een voordeel van een lederen zitmeubel is dat er wanneer er geknoeid is, het leder gemakkelijk met een vochtige doek is af te nemen. Doordat leder behandeld kan worden met een speciale vuilafstotende finishlaag, is de kans op vlekken nihil. Ook kan het leder ingewreven worden met speciale reinigings- en onderhoudsproducten waardoor het leder soepel en mooi blijft. Bij Zitmaxx Wonen zijn hiervoor speciale sets verkrijgbaar. Ook hierover kunnen de verkoopmedewerkers u uitgebreid adviseren.

Breng daarom eens een bezoek aan deze prachtige showroom en ervaar zelf hoe breed het aanbod is en hoe fraai de verkrijgbare bankstellen en de afwerking zijn. Laat je verrassen door het aangename zitcomfort en de aanvullende opties zoals verstelbare rugleuningen, voetenbanken en bijpassende pouffes. Zitmaxx Wonen heeft altijd een model dat perfect bij jou past!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s