Op zoek naar nieuwe meubelen? Bekijk de meubels van Zitmaxx Wonen

Het voorjaar komt er alweer bijna aan. Het blijft langer licht en de temperatuur loopt langzaam op. Het is dé periode om je interieur eens goed onder de loep te nemen. Is jouw woonkamer toe aan een grote schoonmaak of kan jouw interieur wel een nieuwe, frisse look gebruiken? Breng dan eens een bezoek aan de gezellige meubelzaak Zitmaxx Wonen in Ter Aar. Hier kun je namelijk terecht voor alles op het gebied van wonen. Comfortabele bankstellen, stijlvolle meubelen en bijpassende woonaccessoires zoals sfeervolle verlichting, warme karpetten en vrolijke schilderijen. In de grote showroom staat de gehele collectie overzichtelijk opgesteld. Je kunt er heerlijk op je gemak rondkijken, proefzitten, ruiken en voelen.

Met de enorme meubelcollectie kun je er alles vinden voor jouw woning. Degelijke kasten en tafels , bankstellen, stoelen, fauteuils en nog veel meer. Alle meubels zijn van hoge kwaliteit en staan garant voor jarenlang woonplezier. De gehele collectie is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen uit diverse materialen, kleuren, opstellingen, afwerkingen en afmetingen. Er zijn zelfsmeubelen  verkrijgbaar die volledig op maat gemaakt kunnen worden.

Maar waar je uiteindelijk ook voor kiest, met de meubels  van Zitmaxx Wonen maak je een goede en vooral een voordelige keuze. De gehele collectie is er namelijk altijd zeer scherp geprijsd. En als klap op de vuurpijl krijg je er ook nog eens laagste prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat wanneer je jouw aankoop elders toch goedkoper ziet, je het verschil terugkrijgt. Dit maakt woonshoppen bij Zitmaxx Wonen wel heel erg aantrekkelijk. Ben je op zoek naar echte koopjes? Neem dan een kijkje in de meubeloutlet op de begane grond van het pand. Je kunt je aankoop in de meeste gevallen zelfs al direct mee naar huis nemen. Breng dus het voorjaar in huis met nieuw meubilair van Zitmaxx Wonen en geniet!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s