Zitbank van leer kopen? Kies voor een hoekbank van Zitmaxx Wonen

Het aanbod meubelen  van Zitmaxx Wonen, een sfeervolle meubelzaak in de plaats Ter Aar, is onlangs aangevuld met een nieuwe collectie bankstellen in allerlei uitvoeringen. Dit zijn stuk voor stuk prachtige modellen in diverse stijlen, opstellingen en afmetingen. Wanneer je van plan bent je huidige bankstel te vervangen, is het brengen van een bezoek aan deze showroom dus een echte aanrader. Want door het enorme assortiment bankstellen in werkelijk alle denkbare woonstijlen, kun je er altijd een model vinden dat helemaal past bij jouw smaak en wensen.

Neem eens plaats in een zitbank van leer . Leder zit heerlijk en is gemakkelijk te onderhouden. De verkoopmedewerkers van Zitmaxx Wonen kunnen je uitgebreid informeren over de verkrijgbare leersoorten en hoe deze te onderhouden en reinigen. Hiervoor zijn ook speciale producten verkrijgbaar. Ook kunnen zij u adviseren bij het kiezen van een ledersoort dat past bij uw levensstijl. Want wanneer u een gezin heeft, is een dikkere ledersoort uiteraard beter dan een dunnere variant.

Past een bankstel met meer zitruimte beter bij jou? Dan is een hoekbank wellicht wat je zoekt. Door de hoekopstelling is er meer zitplaats dan op een gewone 3-zits of 4-zits opstelling en je kunt er ook heerlijk op hangen en zelfs liggen. Ook deze modellen zijn in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar. Kies je voor een landelijk model in een warme stofsoort, of gaat jouw voorkeur uit naar een trendy design model? Kom uitgebreid proefzitten en ontdek welk model het beste bij je past.

Maar waar je ook voor kiest, met een hoekbank  of zitbank van leer uit de Zitmaxx Wonen meubelcollectie, kies je voor oogstrelende vormgeving, hoge afwerking en jarenlang zitplezier. Kom eens langs in de showroom in Ter Aar en laat je verrassen door het aanbod. Ervaar zelf de diversiteit van de collectie en het aangename en hoge zitcomfort.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s