Relaxfauteuil nodig? Bekijk de sta-op fauteuils en relaxstoelen van Zitmaxx Wonen

Ben je toe aan net dat beetje extra zitcomfort? Of kun je wel wat hulp gebruiken bij het opstaan uit je stoel? Zitmaxx Wonen heeft de perfecte oplossing. In de sfeervolle en ruime showroom in Ter Aar kun je namelijk terecht voor een grote collectie relaxstoelen . Deze stoelen zijn, zoals de naam al doet vermoeden, uitermate geschikt voor wie niet alleen lekker wil kunnen zitten, maar daarnaast ook echt wil relaxen. Bijna alle relaxstoelen zijn uitgerust met een handmatig of zelfs een elektrisch verstelbaar relaxsysteem. Zo kun je eenvoudig een voetensteun omhoog klappen of de rugleuning achterover laten zakken.

Is een relaxfauteuil  nog niet voldoende, bekijk dan de collectie sta-op fauteuils  van Zitmaxx Wonen. Deze fauteuils zijn de ideale hulp bij het plaatsnemen in de stoel en zorgen ervoor dat je weer net zogemakkelijk uit de stoel kunt opstaan. Doordat de stoel naar voren kantelt, kost plaatsnemen en opstaan geen enkele moeite meer. Daarnaast zijn de meeste sta-op fauteuils ook uitgerust met handmatig- en elektrisch verstelbaar relaxsysteem. In de showroom kunt u alle modellen op uw gemak uitproberen.

Komt u er niet helemaal uit of heeft u specifieke vragen, de Zitmaxx Wonen verkoopmedewerkers geven u graag advies op maat. Omdat iedereen weer een andere lichaamsbouw en wensen heeft, is het van belang dat de stoel of relaxfauteuil de juiste zithoogte, zitdiepte en zitbreedte heeft. Vraag de medewerkers daarom naar de uitgebreide mogelijkheden en de maatwerkoplossingen.

Neem ook een kijkje bij de collectie Stressless zit meubelen op de begane grond van de showroom. Dit bekende merk staat al jarenlang garant voor zitoplossingen van het hoogste niveau. Laat u verrassen door de verkrijgbare modellen en uitvoeringen en kom op uw gemak proefzitten. Verbaas u over de eigentijdse vormgeving, de prachtige stof- en ledersoorten en de verkrijgbare kleuren en dessins. Oogstrelend en comfortabel in één!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s