Comfortabel zitten op de relaxfauteuils en eetkamerstoelen van Zitmaxx Wonen

Wanneer we thuis zijn, brengen we het grootste deel van de tijd zittend of slapend door. Maar dit doen we dan natuurlijk wel zo comfortabel mogelijk. Op de relaxfauteuils en eetkamerstoelen  van Zitmaxx Wonen kun je heerlijk zitten. Ben je nog niet bekend met deze meubelzaak? Dan is het hoog tijd dat je er eens een kijkje gaat nemen! In de grote showroom in Ter Aar kun je namelijk terecht voor het samenstellen van een compleet nieuw interieur. Vooral op het gebied van zitoplossingen heb je hier zeer veel keus.

Neem nu het aanbod eetkamerstoelen. Deze zijn verkrijgbaar in alle denkbare uitvoeringen en woonstijlen. Van warm en landelijk, tot trendy en design. Ook is er keus uit prachtige stof- en ledersoorten in verschillend kleuren en dessins. Ook zijn er modellen verkrijgbaar in eigentijds kunststof. Zo kun je ieder model aanpassen aan jouw specifieke wensen en smaak.

Zit jij het liefst zo relaxed en comfortabel mogelijk, neem dan eens plaats in één van de relaxfauteuils die in de showroom staan opgesteld. Door de handmatig- of elektrisch verstelbare relaxfuncties, kun je een voetenbank uitklappen en de rugleuning naar achteren laten zakken. Op deze manier kun je er dus heerlijk in liggen en optimaal ontspannen. Sommige modellen zijn ook uitgevoerd met sta-op functie. Hiermee kun je heel gemakkelijk opstaan en plaatsnemen in de fauteuil. Vooral voor ouderen is dit een perfecte oplossing.

Maar of je nu toe bent aan één van de relaxfauteuils uit de collectie of nieuwe eetkamerstoelen nodig hebt, bij Zitmaxx Wonen kun je altijd slagen! Door de uitgebreide keuze, de prachtige afwerking en de scherpe prijzen kun je er heerlijk woonshoppen. Ook voor vragen of advies kun je hier terecht. Vraag de ervaren verkoopmedewerkers naar de mogelijkheden op het gebied van maatwerk. Kom eens langs in de showroom en ervaar het zelf.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s