Je nieuwe bankstel samenstellen bij Zitmaxx Wonen, dé woonwinkel voor comfort

Je huidige bank is aan vervanging toe. Het model is gewoon niet meer van deze tijd, de kussens zitten niet langer comfortabel of de stoffering is gewoon op. Maar waar kun je nou terecht voor een zitoplossing perfect passend bij jouw smaak, wensen en budget? In welke woonwinkel  heb je keuze uit een uitgebreid assortiment zitmeubelen in alle woonstijlen, prachtige afwerking en dat tegen scherpe prijzen?

We laten je niet langer in spanning. Het antwoord is simpel. Zitmaxx Wonen in Ter Aar. Dit is een gezellige woonwinkel met een enorme collectie meubels en bankstellen in werkelijk iedere woonstijl. Dus of je nu een romantisch type bent en valt voor sierlijke elementen en gecapitonneerde zittingen, een hip type bent en op zoek bent naar een designbank of juist een geheel eigen wensenlijst hebt en daarom zelf een bankstel wilt samenstellen, Zitmaxx Wonen heeft wat jij zoekt. 

In de showroom staan alle modellen overzichtelijk opgesteld. De verkoopmedewerkers kunnen je alle verkrijgbare kleurstalen laten zien. Ga je voor leder of stof en welke kleur is jouw favoriet? Ga je voor een effen tint of durf je te kiezen voor een gewaagd dessin? Ook de keuze uit opstellingen en afmetingen is eindeloos. Maar zoek jij juist een uniek model of een aparte opstelling, dan kun je een bankstel samenstellen precies passend bij jouw wensen. Een elementenbank bestaande uit diverse losse units is hier een goed voorbeeld van. Combineer verschillende stofsoorten in diverse kleuren en schuif net zolang totdat jouw unieke zitopstelling ontstaat. De ervaren verkoopmedewerkers kunnen je van alle nodige informatie voorzien en je adviseren bij het maken van een keuze.

Maar voor welk model of voor welke uitvoering je ook voor kiest, Zitmaxx Wonen is dé meubelzaak voor wie op zoek is naar prachtige vormgeving, fraaie afwerking en ultiem comfort tegen een scherpe prijs!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s