Massagestoelen en eetkamerstoelen van Zitmaxx Wonen, comfortabel en scherp geprijsd

Zitten doen we iedere dag. Op het werk en thuis. En natuurlijk zitten we het liefst zo comfortabel mogelijk. Op kantoor gaat het hierbij vaak om ergonomisch gevormde bureaustoelen. Thuis nemen we graag plaats op een comfortabel bankstel of een heerlijke sta op fauteuil die naast comfortabel ook nog eens mooi is vormgegeven. Bij Zitmaxx Wonen, een sfeervolle meubelzaak in Ter Aar, kun je terecht voor zitcomfort van het hoogste niveau maar dan wel tegen een aantrekkelijke prijs. In de showroom staat een zeer uitgebreide collectie zitmeubelen opgesteld. Stuk voor stuk prachtige modellen, verkrijgbaar in iedere denkbare woonstijl en uitvoering.

Zondagochtend ontspannen ontbijten of ‘s avonds uitgebreid dineren op eetkamerstoelen van Zitmaxx Wonen is pas echt genieten. Er is keuze uit modellen met of zonder armleuningen, op wieltjes, in stof of leder en nog veel meer. Of jouw woonstijl nu modern, landelijk of trendy is, er is altijd een model verkrijgbaar dat precies past bij jouw wensen en smaak. Maar voor welke stijl je ook kiest, de eetkamerstoelen uit de Zitmaxx Wonen collectie hebben één ding gemeen en dat is het geweldige zitcomfort. Hierop blijf je wel uren natafelen.

Maar het toppunt van comfort ervaar je pas echt in één van de massagestoelen uit de collectie. Deze stoelen en fauteuils zijn uitgevoerd met werkelijk alle denkbare comfort. Een elektrisch- of handmatig verstelbare rugleuning en voetensteun, een handige sta-op functie en als klap op de vuurpijl een echt massagesysteem. Denk je eens in dat je na een lange werkdag plaats kunt nemen in één van de massagestoelen van Zitmaxx Wonen. Wat een luxe!

Ook toe aan een comfortabele zitoplossing? Breng dan eens een bezoek aan de Zitmaxx Wonen showroom om het heerlijke zitcomfort zelf te ervaren. De verkoopadviseurs geven je graag advies en meer informatie over de mogelijkheden. Zelfs maatwerk is mogelijk. De koffie staat al klaar!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s