Design stoel of knusse oorfauteuil?

Zoveel mensen, zoveel smaken. Vooral op het gebied van interieursmaak en woonstijl lopen de meningen sterk uiteen. Woonwinkel Zitmaxx Wonen speelt hier uitstekend op in. In de grote en gezellige showroom in het plaatsje Ter Aar kan iedere woonliefhebber zijn of haar hart ophalen. Het assortiment bestaat uit alle denkbare meubelen en woonaccessoires, uitgevoerd in werkelijk iedere stijl. Vooral op het gebied van zitmeubelen heeft Zitmaxx Wonen een uitgebreid aanbod.

Voor wie de voorkeur geeft aan trendy en moderne meubels met een hoog zitcomfort is er volop keus. Neem eens plaats op een design bank of design stoel uit de collectie. Niet alleen het comfort van deze modellen is optimaal, ook de vormgeving en afwerking zijn top. Een ander groot voordeel van woonshoppen bij Zitmaxx Wonen is dat de prijzen er zeer aantrekkelijk zijn. Hier tref je dus geen designbank of design stoel met een prijskaartje waarvan je stijl achterover slaat, maar uiterst scherp geprijsde collecties.

Geef jij niets om strakke lijnen en eigentijds meubilair, maar past een romantische en stijlvolle inrichting je veel beter, ook dan ben je in Ter Aar aan het juiste adres. Ook op het gebied van zitmeubelen. Ga eens proefzitten op een bankstel in landelijke stijl of in een knusse en sfeervolle oorfauteuil uit de collectie. Door de keuze uit diverse pootsoorten en ontelbaar veel stofsoorten in allerlei kleuren, prints en dessins, geef je iedere bank en oorfauteuil in een handomdraai een warme en stijlvolle look.

Kortom, wat jouw woonsmaak ook is en ongeacht je voorkeuren en budget, Zitmaxx Wonen heeft altijd meubilair passend bij jouw wensen. Ervaar het zelf en breng een bezoek aan de showroom of bekijk de uitgebreide website. Verbaas je over de uiteenlopende collecties, de verkrijgbare uitvoeringen en de aantrekkelijke prijzen. Want mooi en comfortabel wonen, begint bij meubelzaak Zitmaxx Wonen!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s