Salontafel, glazen salontafel of eetkamer tafel in iedere stijl bij Zitmaxx Wonen

Begin dit jaar zijn er weer zeer veel nieuwe meubelen in de Zitmaxx Wonen collectie opgenomen. In de ruime showroom in Ter Aar staan al deze modellen overzichtelijk en sfeervol opgesteld. Van bankstellen, stoelen en fauteuils, tot kasten, woonaccessoires en tafels. Zeer zeker de moeite waard om er eenseen kijkje te nemen! Ben je op zoek naar een nieuwe tafel, dan ben je hier beslist aan het juiste adres. Of je nu een nieuwe salontafel wilt aanschaffen of misschien juist een eetkamer tafel, het aanbod is zeer divers.

Wat dacht je van een glazen salontafel? Door het gebruik van glas ontstaat er een moderne en eigentijdse uitstraling. Door te kiezen voor een onderstel van bijvoorbeeld gebruineerd messing, creëer je een stijlvolle en luxe uitstraling. Wil je juist een salontafel met een hippe en trendy uitstraling? Kies dan voor een glazen salontafel met bijvoorbeeld een strak RVS onderstel.

Wil je jouw eetkamer of keuken een nieuw aanziengeven? Bekijk dan het uitgebreide aanbod eettafels van Zitmaxx Wonen. Of jouw stijl nu klassiek, modern, landelijk, trendy of design is, er is altijd een model verkrijgbaar passend bij jouw woonstijl wensen. Maar niet alleen uit stijlen is volop keus, ook de uitvoering en afwerking bepaal je zelf. Bijna alle tafels zijn verkrijgbaar in zeer veel materiaalsoorten, afmetingen en kleuren. Ook de poten kunnen vaak zelf worden uitgekozen. Op deze manier kun je een eetkamer tafel samenstellen, precies passend bij jouw wensen.

Maar wat jouw woonstijl en smaak ook is, met meubelen uit de Zitmaxx Wonen collectie kies je voor prachtige vormgeving, hoge afwerking en topkwaliteit. Bovendien betaal je er geen hoofdprijs, maar profiteer je van extra scherpe prijzen. Kom daarom zelf eens langs. Je kunt er heerlijk op je gemak rondkijken. Winkel je liever vanuit huis? Ook dat kan. Bekijk de gehele collectie online wanneer het jou uitkomt. Want online of offline, Zitmaxx Wonen is jouw meubelzaak bij uitstek.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s