Outlet bankstellen en een fauteuil design gekocht bij Zitmaxx Wonen

Omdat wij eindelijk naar ons droomhuis zouden verhuizen, zijn we op zoek gegaan naar een aantal nieuwe meubels. Om te beginnen wilden we een paar comfortabele fauteuils aanschaffen. Omdat we op de website van Zitmaxx Wonen een zeer mooie collectie hadden gezien en ook de prijzen ons erg meevielen, besloten we een bezoek te brengen aan de showroom in Ter Aar.

We hebben op ons gemak de meubelen bekeken en vonden al snel een prachtige fauteuil in design stijl. De strakke lijnen en RVS poten vielen bij ons beiden direct in de smaak. Na gesproken te hebben met een verkoper en een keuze te hebben gemaakt uit de stofsoorten en kleuren, hebben we besloten dit prachtige model te bestellen.

Er bleek op de begane grond ook een outlet te zijn. Hier staan allerlei meubels die extra zijn afgeprijsd. We hebben diverse outlet bankstellen gezien die erg goed bij de fauteuil in design stijl zouden passen. Ons oog viel uiteindelijk op twee outlet bankstellen in zwart leer. Een 3-zits en 2-zits uitvoering met verstelbare hoofdsteun. Het waren de laatste modellen en voor deze prijs konden we ze gewoon niet laten staan. Ze waren ook veel mooier en comfortabeler dan de banken die we thuis hadden. We hebben daarom direct de knoop doorgehakt en de banken gekocht.

Inmiddels zijn we in ons nieuwe huis getrokken en zijn ook de fauteuil en banken afgeleverd. We zijn er erg blij mee. Het zitcomfort is heerlijk en in combinatie met onze andere meubelen is het een prachtig geheel. We overwegen nu ook de eethoek te vernieuwen en zullen ook daarvoor een bezoek brengen aan Zitmaxx Wonen. Op de site hebben we al een geweldige eettafel met bijpassende eetkamerstoel  gezien. Binnenkort rijden we weer naar Ter Aar om deze met eigen ogen te bekijken!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s