Eetkamer tafel en stoelen gevonden tussen outlet meubelen Zitmaxx Wonen

Ons jongste zoontje is nu toch echt te groot voor zijn kinderstoel. Hij wilde net als zijn grote broer op een ‘’echte’’ stoel zitten. Maar om comfortabel met het gezin te kunnen tafelen, hadden we toch echt een nieuwe eetkamer tafel nodig. Het model dat we hadden was eigenlijk te klein. Dus besloten we online eens wat rond te kijken. Als snel kwamen we op de website van Zitmaxx Wonen terecht. Omdat het aanbod daar erg groot is en de prijzen er aantrekkelijk zijn, besloten we er een kijkje te gaan nemen. Ook de kids gingen mee.

In de showroom hebben ze echt heel veel tafels staan. Wij wilden het liefst een eikenhouten tafel. Ook op dat gebied hebben ze veel keus. Omdat er regelmatig vrienden komen eten, wilden we een tafel voor tenminste 6 personen. Maar hoe groter de tafel, hoe hoger de prijs natuurlijk. Met ons kleine budget vielen er hierdoor al een paar tafels af. We hadden bewust voor Zitmaxx Wonen gekozen omdat de prijzen hier al stuk lager liggen dan bij de meeste meubelzaken. Met een druk gezin moet je toch al sneller op de centen letten. Gelukkig verkopen ze er ook outlet meubelen. Tussen al die outlet meubelen stond een grote eikenhouten eetkamer tafel die we direct erg mooi vonden. Aan deze tafel was zelfs plaats voor 8 personen. Aan deze extra grote tafel zouden we dus heerlijk uitgebreid kunnen tafelen, maar we kwamen nu wel stoelen tekort. Gelukkig stonden er ook volop stoelen in de Zitmaxx outlet. We hebben voor leuke stoelen in kunstleder gekozen. Met 2 kleine kinderen is dat wel zo praktisch en vanwege de extreem lage prijs konden we ze echt niet laten staan!

De tafel staat geweldig in onze keuken en de stoelen passen er perfect bij. Mijn zoontje is hartstikke trots dat hij nu ook op een ‘’echte’’ stoel aan de grote nieuwe tafel mag zitten. Blij met onze nieuwe aankopen en we zijn nog helemaal binnen ons budget gebleven ook!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s