Stressless Lounge bank van Zitmaxx Wonen. Het ideale bankstel!

Ken je dat gevoel? Je komt thuis na een lange en vermoeiende werkdag en wilt niets liever dan bankhangen. Gewoon even je verstand op nul en lekker zappen.Gister had ik me thuiskomst dan ook voorgenomen mijn pak te verruilen voor mijn trainingspak en met een pizza op schoot op de bank te ploffen. Niets ingewikkeld aan zou je denken. Als je een comfortabele bank hebt tenminste. En die heb ik dus niet.

Mijn vriendin en ik zijn een paar weken geleden uit elkaar gegaan. Uiteraard heeft ze al haar spullen meegenomen, waaronder ook het bankstel. De zithoek die voorheen gezellig en vooral comfortabel was, bestaat nu uit een salontafel en een oude fauteuil. Niet echt ideaal dus. In plaats van een avondje te zappen besloot ik daarom mijn laptop op te starten en op zoek te gaan naar een meubelzaak met een grote collectie bankstellen. De meubelzaak Zitmaxx Wonen kwam ik op iedere pagina tegen. De website zag er goed uit, de prijzen vielen me mee en het aanbod sprak me aan. Ik zou mijn weekend dus niet op het voetbalveld doorbrengen, maar naar Ter Aar rijden om een nieuwe bank uit te zoeken.

Eigenlijk heb ik vrij weinig van de showroom gezien. Bij binnenkomst zag ik een Stressless afdeling. Niet dat ik er ooit van gehoord had, maar nadat ik op een bank uit deze collectie ging zitten was ik verkocht. Echt, die zitmeubelen zijn geweldig. De banken zijn zo ontworpen dat je hele lichaam ontspant. Er stond een lounge bank tussen die eigenlijk alles had wat ik zocht. Een mooie vormgeving en optimaal zitcomfort. Ik hoefde de rest van de showroom helemaal niet te zien. Geen enkele andere lounge bank kan dit comfort overtreffen!

Inmiddels verheug ik me iedere dag weer op het moment dat ik in mijn trainingspak op mijn nieuwe bank kan ploffen. Met mijn voeten op de bijpassende hocker even helemaal ‘’Stressless’’ zappen. Zelfs in de weekenden zit ik het liefst op mijn nieuwe aanwinst. Ze gaan me nog missen bij de voetbalvereniging!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s