Oorfauteuil prachtig dus ook eetkamertafel bij Zitmaxx gekocht

Vorig jaar hebben mijn man en ik een prachtige oorfauteuil gekocht. Je weet wel, zo’n fauteuil met van die ‘’oren’’ aan de zijkant. Ik vind de nostalgische uitstraling prachtig en die oren zorgen ook nog eens voor extra zitcomfort omdat je er je hoofd tegenaan kunt leggen en er daardoor veel prettiger in zit dan in een gewone fauteuil. Omdat we allebei zo tevreden zijn over de oorfauteuil die we destijds bij Zitmaxx Wonen hebben gekocht, besloten we voor de aanschaf van een nieuwe eetkamertafel ook weer naar deze meubelzaak in Te Aar te rijden.

We wisten nog niet precies wat voor soort of model het moest worden. Wel dat we een houten tafel wilden hebben waar we tenminste met 6 personen aan konden zitten. Nou, keus zat. We hebben op ons gemak door de hele showroom gelopen. Na de hele collectie bekeken te hebben, waren we het erover eens dat we een kloostertafel wilden kopen. Wat een prachtige tafels zijn dat toch. Door het bijzondere onderstel en de mooie details van die tafels creëer je echt een warme sfeer in je eetkamer. Na wat uitleg en informatie van de verkoper te hebben verkregen, kozen we voor een massief eikenhouten uitvoering van 2.40 bij 1.00 meter. Hieraan is plaats genoeg voor ons gezin.

We hebben ervoor gekozen de eetkamertafel thuis te laten bezorgen. Het is natuurlijk een behoorlijk grote en zware tafel en hier wil je echt zelfs niet mee hoeven sjouwen. Eenmaal op de juiste plek in onze eetkamer en met onze leren eetkamerstoelen eromheen, was het werkelijk een plaatje. Ik heb diezelfde avond maar gelijk lekker uitgebreid gekookt en we hebben met het hele gezin heerlijk gegeten aan onze nieuwe tafel en nog uren nagetafeld. Onze eetkamer is nu helemaal compleet. Wanneer we in de toekomst weer op zoek zijn naar nieuwe meubels, rijden we zeker weer naar Ter Aar!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s